Tyson
  CN49471C  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 113  
Meat index 105  
Muscularity 110  
Weight Increase 104  
Birth Ease 84  
Calving Ease 114  
Size 105  
Docility 115  
Reproductive precocity 101  
Genetic distance n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -1.1% Tongue -0.7% Total -1.8% calves number 7647
7868 offspring in 1549 farms
 
 
PEDIGREE
 
LULU' - CN 49551A
NIUTON FA - TO 32417
GETA - TO 67430
Padre QUINTO FA - SV 20889
BAR - SV 12400
DEORA - SV 13479
AOSTA - SV 11516
ZURLANO - CN 36079
ERGO FA - CN 12565A
ARVANA - CN 42208
Madre MALIVA - CN 3338B
VASCO - CN 30400
CIVETTA - CN 1521A
CASTAGNA - CN 62982
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
150 570 1.549 126 152 193
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
07-08-1993
Breeder
QUAGLIA GEOM. PIETRO - SALUZZO (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it