Laser
  IT001900331749



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 119  
Meat index 123  
Muscularity 109  
Weight Increase 104  
Birth Ease 125  
Calving Ease 109  
Size 97  
Docility 83  
Calves Abnormalities Limbs -1.3% Tongue -1.7% Total -3.0% calves number 3057
3113 offspring in 968 farms
 
 
PEDIGREE
 
QUINTO FA - SV 20889
TYSON FA - CN49471C
MALIVA - CN 3338B
Padre ZAINO FA - CN 201561
ATTILA FA - CN 41814
RATA - CN 16870C
NUVOLA - CN 14072B
OLIMPICO FA - CN 18150B
CRONOS FA - IT300TO036C004
VENA - TOLGN20659A
Madre ERA - IT001900274151
OSCAR FA - SV 19953
TERRA - TOLGN 3102 A
ERBA - TO 23854
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
88 504 1.484 118 135 188
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
10-02-2004
Breeder
AZ. AGR. CASCINA MONACHE DI CAMUSSO F.LLI E C. S.S. - CAVOUR (TO) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it