Delpiero
  IT004179003006  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 102  
Meat index 106  
Muscularity 112  
Weight Increase 118  
Birth Ease 88  
Calving Ease 71  
Size 110  
Docility 91  
Reproductive precocity 105  
Genetic distance n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -1.8% Tongue -1.6% Total -3.4% calves number 3911
n.d.
 
 
PEDIGREE
 
ERGO FA - CN 12565A
QUEBEK FA - CN 48961B
DALIDA - CN 9457A
Padre BULL FA - IT144CN136B035
PULCINO FA - CN 13047
ROSOLIA-204 - CN14814C
OSTA - CN 26286B
PIO - CN 36411B
VISCHIO FA - CN 36259D
PERA - CN 37533B
Madre BANIMA - IT179CN118B041
-
ODALISCA - CN 94772
-
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
90 540 1.528 120 143 189
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
02-11-1999
Breeder
MONETTI MICHELE - RACCONIGI (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it