Migliore
  IT004990138818  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 130  
Meat index 127  
Muscularity 117  
Weight Increase 113  
Birth Ease 109  
Calving Ease 125  
Size 113  
Docility 95  
Precocità riproduttiva 107  
Distanza genetica n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -1.9% Tongue -1.7% Total -3.6% calves number 3630
3686 offspring in 996 farms
 
 
PEDIGREE
 
TYSON FA - CN49471C
ZAINO FA - CN 201561
RATA - CN 16870C
Padre FRED FA - IT004900059731
NUVOLARI FA - CN 10337B
QUAGLIA - CN3120C
ORMEA - CN 26242B
BULL FA - IT144CN136B035
DELTA FA - IT004096001476
VESPA-25 - CN33585D
Madre IMOLA AZ.24 - IT004902530830
-
AZ.5 - IT004902005066
-
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
81 545 1.639 124 145 192
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
04-08-2005
Breeder
MANASSERO GIOVANNI - TRINITA' (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it