Cobra
  IT096CN010C057



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 103  
Meat index 105  
Muscularity 100  
Weight Increase 90  
Birth Ease 114  
Calving Ease 103  
Size 97  
Docility 106  
Calves Abnormalities Limbs -1.7% Tongue -1.7% Total -3.4% calves number 8248
n.d.
 
 
PEDIGREE
 
MONASTERO FA - CN 10373B
PEDRO FA - CN 41544B
GRIOTA - CN 33080A
Padre VIALLI FA - CN 35161D
LUGANO FA - NO 491
ROSA - CN 6412C
ORATA - CN 25096B
PILOTA - CN 32930B
TRISTANO FA - CN 49308C
PALMA - CN 32540B
Madre ZOLLA-511 - CN2371E
LUPO - CN 47046A
PERA - CN 40175B
MILUPA - CN 8454B
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
83 415 1.106 117 142 179
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
19-09-1998
Breeder
SOC. AGR. SEMPLICE ALLIETTA LUIGINO E MARIO FRATELLI - GENOLA (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it