Zar
  LGCN 011956E



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 104  
Meat index 107  
Muscularity 108  
Weight Increase 105  
Birth Ease 101  
Calving Ease 85  
Size 108  
Docility 103  
Calves Abnormalities Limbs -0.4% Tongue -0.8% Total -1.2% calves number 1161
n.d.
 
 
PEDIGREE
 
MISTER - TO 30101
QUADRIFOGLIO FA - TO 38381
LISBONA - TO 29311
Padre TREVISO FA - CN 3137D
CAIO FA - CN 2169A
NEBBIA - CN 16582B
LIBBRA - CN 45900A
LUGANO FA - NO 491
OLIVER FA - CN 25870B
VENESIA - CN 91312
Madre SIMONA - CN 25375C
CORALLO - CN 1553A
ERBA - CN 18403A
CANDY I - CN 180A
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
110 563 1.521 124 156 196
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
11-05-1996
Breeder
MOLINERIS GIULIO - FOSSANO (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it