Divino
  IT001293000276  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 100  
Meat index 103  
Muscularity 100  
Weight Increase 103  
Birth Ease 101  
Calving Ease 91  
Size 105  
Docility 102  
Reproductive precocity n.d.    
Genetic distance n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -1.6% Tongue -1.2% Total -2.8% calves number 277
n.d.
 
 
PEDIGREE
 
QUINTO FA - SV 20889
TYSON FA - CN49471C
MALIVA - CN 3338B
Padre ZULU' FA - TO 15886A
QUERBEK - TO 38912
SARA - TO 48453
FIORENTINA - TO 75067
VIOLINO FA - CN 31725
CICETTO FA - CN 1502A
BIANCA - CN 61152
Madre OSRAM - TO 35267
ATTILA FA - CN 41814
MASCOT - TO 30394
BELINA - TO 59766
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
92 526 1.429 123 147 186
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
16-10-1999
Breeder
ALBANO FRANCO - VEROLENGO (TO) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it