Ottmar
  IT001990250005  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 123  
Meat index 123  
Muscularity 120  
Weight Increase 108  
Birth Ease 105  
Calving Ease 107  
Size 111  
Docility 108  
Reproductive precocity 102  
Genetic distance 86  
Calves Abnormalities Limbs -1.3% Tongue -1.6% Total -2.9% calves number 3729
3786 offspring in 1001 farms
 
 
PEDIGREE
 
TYSON FA - CN49471C
ZAINO FA - CN 201561
RATA - CN 16870C
Padre ITALO FA - IT004902526356
QUEBEK FA - CN 48961B
ZUCCA-146 - CN12288E
TATA-198 - CN 4498D
SUPREMO-ET FA - CN 26424C
CLINTON FA - IT078CN042C010
OSELLA - CN 25479B
Madre MAYA - IT001990031492
CRONOS FA - IT300TO036C004
ERA - IT001900274151
TERRA - TOLGN 3102 A
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
116 579 1.507 124 155 203
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
10-05-2007
Breeder
AZ. AGR. CASCINA MONACHE DI CAMUSSO F.LLI E C. S.S. - CAVOUR (TO) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it