Fred
  IT004900059731  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 107  
Meat index 116  
Muscularity 104  
Weight Increase 108  
Birth Ease 116  
Calving Ease 86  
Size 106  
Docility 99  
Reproductive precocity 104  
Genetic distance n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -2.1% Tongue -2.0% Total -4.1% calves number 3520
3584 offspring in 961 farms
 
 
PEDIGREE
 
QUINTO FA - SV 20889
TYSON FA - CN49471C
MALIVA - CN 3338B
Padre ZAINO FA - CN 201561
ATTILA FA - CN 41814
RATA - CN 16870C
NUVOLA - CN 14072B
IODO - CN 37900A
NUVOLARI FA - CN 10337B
FIOCA - CN 22417A
Madre QUAGLIA - CN3120C
MUTO - CN 4964B
ORMEA - CN 26242B
IMOLA - CN 39200A
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
79 520 1.508 120 144 193
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
10-07-2001
Breeder
BERTOLA ROBERTO - CASTELLETTO STURA (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it