Supremo-et
  LGCN 026424C  



 
GENETIC INDICES
 
TRAIT INDEX   70 100 130 
Breeding index 87  
Meat index 96  
Muscularity 99  
Weight Increase 96  
Birth Ease 105  
Calving Ease 71  
Size 98  
Docility 93  
Reproductive precocity 96  
Genetic distance n.d.    
Calves Abnormalities Limbs -1.0% Tongue -1.8% Total -2.8% calves number 10020
n.d.
 
 
PEDIGREE
 
DINAMICO - CN 1646
DINGO FA - CN 421+
ARONA - CN 39+
Padre ZURLI' FA - CN 35770
PULCINO FA - CN 13047
RENA - CN 19827
DANA - CN 328+
SERENO FA - CN 21465
DINGO - CN 5322A
SAVOIA - CN 20319
Madre FASANA - CN 23315A
SACCO - CN 20589
ZUMBIA - CN 35142
RONDA - CN 18168
 
 
PERFORMANCE TEST
Phenotypic informations
 
Beginning Weight
kg
Final Weight
kg
ADG
kg/d
Height at Withers
cm
Trunk Length
cm
Chest Girth
cm
67 470 1.243 119 148 183
 
 
GENERAL NOTES
 
Birth Date
24-03-1992
Breeder
SERRA GIACOMO E FIGLI - CARAGLIO (CN) - ITALY


 
Close Anaborapi - Str.da Trinità, 32/A 12061 Carrù - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - E-mail info@anaborapi.it


Anaborapi - Strada Trinità 32/A, 12061 Carrù (CN) - Italy - P.Iva 02215940012
Tel. +39 0173.750791 - Fax +39 0173.750915 - email info@anaborapi.it